Nieuwe algemeen directeur voor Handel & Wandel

Gepubliceerd door Ronny de Caluwe | 01 oktober, 2016
zakenman

Na vele jaren met plezier en toewijding Handel & Wandel te hebben gerund, gaat onze directeur Dhr. Alain Borm terugtreden per 1 oktober 2016. Hij draagt het spreekwoordelijke stokje over aan Dhr. Ronny de Caluwe die in zijn voetsporen zal treden. Ronny is de afgelopen jaren al nauw betrokken bij Handel & Wandel en heeft de herstart van Handel & Wandel Limburg in Sittard voor zijn rekening genomen. Vanaf 1 oktober zal hij de functie van Algemeen Directeur bekleden in onze vestiging in Hulst en alle werkzaamheden van Dhr. Alain Borm overnemen.

Daarnaast word per 1 oktober Handel en Wandel Limburg, vestiging Sittard, overgenomen door de heer Peter en mevrouw Anja Vossen. En ook Handel en Wandel Zuid Holland, vestiging Bodegraven, nu gerund door Mevrouw Ellen Borm word per 1 oktober overgedragen aan de heren Jos de Heij en Dennis Vleugel.

Deze bedrijfswijzigingen brengen voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor al uw handel en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent.