Nieuwe vestiging Handel&wandel! Hogeweg 12A

Handel & Wandel is verhuisd naar de nieuwe, in de buurt liggende locatie te Hulst: Hogeweg 12A. Het bedrijfspand is gloednieuw en biedt zowel binnen als buiten extra ruimte voor uw goederen. Vanaf heden is iedereen hier van harte welkom. In het nieuwe pand is het voor bezoekers ook mogelijk direct op locatie te bieden.

Onze stellingen zijn nu 8,5 meter hoog, waardoor alle ingebrachte goederen netjes kunnen worden opgeslagen. Hebt u interesse in een kavel? Dan bent u van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur welkom een kijkje te nemen. En wilt u dan écht niet wachten? Dan kunt u direct op locatie een (online) bod doen.  

Voor bedrijven én particulieren
Met het nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst. Handel & Wandel is hét no cure no pay afzetkanaal voor uw overtollige activa: van een partij goederen in uw garage tot een gehele bedrijfsinventaris. Wij nemen het gehele verkoopproces graag voor u uit handen. U betaalt bij ons geen opslagkosten, marketing- of advertentiekosten. Bij een succesvolle verkoop rekenen we enkel een percentage van het verkoopbedrag per kavel. Hebben we een kavel niet verkocht? Dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Veiligheid voorop!
Ook tijdens de coronaperiode is het mogelijk op locatie naar de kavels te kijken. We vragen u dan de RIVM-regels in acht te nemen, waaronder anderhalve meter afstand houden, een mondkapje dragen en bij klachten thuis te blijven? Bent u van plan langs te komen? Bel ons dan op, waardoor u zeker weet dat u terecht kan!

Hogeweg 12A, 4561 RA, Hulst

 +31 (0)114 371388

 info@handelwandel.com